H υπογραφή του μνημονίου και η εγγυητική των 260.000 ευρώ για τον Άρη

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου τα πράγματα βαδίζουν στον… μονόδρομο της ανόδου, υπάρχουν και οι έντονες ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο.

Όπως ανέφερε το PRESSARIS σε άλλο ρεπορτάζ ο Άλεξ Κάλας, παρά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, δεν υπέγραψε τελικά το 14σελιδο μνημόνιο με τον Ερασιτέχνη Άρη, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, εξουσιοδοτώντας τον αδελφό του και επικεφαλής επί της ουσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Καλαϊτζίδη γι αυτήν την διαδικασία.

Το ότι δεν υπογράφτηκε το μνημόνιο έχει να κάνει βασικά με το γεγονός ότι αναζητούν στον ΑΣ τη «χρυσή τομή» για τα χρήματα που θα καταγραφούν στην καρτέλα της οικογένειας Καλαϊτζίδη και το τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Στόχος είναι από τη μια να διασφαλιστούν τα χρήματα που θα μπουν από τον Άλεξ Κάλας (ζητάει τη μετοχοποίηση) και από την άλλη, να βρεθεί ο τρόπος ώστε να προστατευτούν τα συμφέροντα του συλλόγου.

Από κει και πέρα, ένα σημείο έχει να κάνει με την καταβολή των  γραπτών εγγυήσεων που δεσμεύτηκε η πλευρά Καλαϊτζίδη να συνεισφέρει στη διαδικασία, δηλαδή να καταθέσει συναλλαγματική 260.000 ευρώ (όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μνημόνιο)…

Είναι σαφές με βάση όλα όσα τονίζουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, ότι η καταβολή της εγγύησης (συναλλαγματικής) θα γίνει με την υπογραφή του μνημονίου. Δηλαδή θα υπάρξουν αρχικά οι υπογραφές επικύρωσης του… γάμου και μετέπειτα οι “όρκοι” (κατά το αμερικάνικο έθιμο), ώστε να είναι εξασφαλισμένοι άπαντες.

To Top