ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα να “κλειδώσει” την Ευρώπη και μετά να φτιάξει το πλάνο

Από την ημέρα που ήρθε στον Άρη και σήκωσε μανίκια ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει ένα πλάνο για την επόμενη σεζόν. Τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και στο εξωαγωνιστικό. Για να το υλοποιήσει όμως σε όσο καλύτερο βαθμό γίνεται και μπορεί θα πρέπει πρώτα η ομάδα να “κλειδώσει” την έξοδό της στην Ευρώπη.

Πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά από την κατάκτηση της 5ης θέσης και τον κρισιμότατο – τελικό που ακολουθεί με αντίπαλο τον Βόλο εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Άρη έχει φτιάξει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σίγουρα έχει σημειώσει και κάποιους προπονητές στην ατζέντα του χωρίς να έχει δει όμως κάτι το φως της δημοσιότητας.

Οι επόμενες αγωνιστικές για τον Άρη είναι κρίσιμες. Θα πρέπει πρώτα να στηριχθεί στα δικά του πόδια και να “καθαρίσει” στα δύο ματς απέναντι στο Βόλο την υπόθεση νίκη – έξοδο Ευρώπη ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να μην στηριχθεί λανθασμένα σε αποτελέσματα άλλων ομάδων.

To Top