ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα στη Νέα Σμύρνη το 5ο “τρίποντο” και μετά σκέφτεται τα ντέρμπι! (PRESSARIS LIVE, 18:15)

Με τον κόσμο στο πλευρό του σήμερα (PRESSARIS, 18:15, NS2) o Άρης τα δίνει όλα για το “διπλό” στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου για την 6η αγωνιστική, προκειμένου να φτάσει τους 15 βαθμούς στο Πρωτάθλημα και να κοιτάξει με άλλον αέρα τα ντέρμπι που ακολουθούν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Πάκο Ερέρα θέλει σήμερα τη νίκη επί του Πανιωνίου, που εντός έδρας μετρά μέχρι στιγμής μία ισοπαλία και δύο ήττες, προκειμένου να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τη στιγμή που μακριά από την Θεσσαλονίκη ο Άρης έχει μία νίκη (Λαμία) και μία ήττα (Γιάννενα).

Ο Ισπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Φραν Βέλεθ που “τρέχει” πλέον να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Γιώργο Βαλεριάνο, που βρίσκεται σε διαδικασία επανένταξης σε φουλ ρυθμούς.

Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μπρούνο Γκάμα, αν και δύσκολα να αγωνιστεί ως βασικός, ενώ πανέτοιμος είναι ο Μεργκίμ Μάβραϊ.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

To Top