Πρώτα το πρωτοδικείο, μετά οι διαπραγματεύσεις και οι πληρωμές

Σαββατοκύριακο ηρεμίας, ίσως το τελευταίο, για τον μπασκετικό Άρη. Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και μόλις δοθεί η έγκριση στη νέα διοίκηση, ξεκινούν οι τελικές ενέργειες για να μπουν όλα τα ανοικτά ζητήματα σε μια σειρά.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά “μέτωπα” και θα πρέπει μαζί με τους συνεργάτες του να είναι ευέλικτοι και άμεσοι στις διαπραγματεύσεις τους. Υπάρχουν οι παίκτες από το φετινό ρόστερ που περιμένουν να πληρωθούν, υπάρχουν θέματα με την εφορία (δεν έχουν γίνει ακόμα 48 οι δόσεις, άρα ακόμα θα πρέπει να πληρώνει η ΚΑΕ 36.000 ευρώ μηνιαίως), το ΙΚΑ και παράλληλα θα πρέπει να διακανονιστούν οι οφειλές προς τους παίκτες των περασμένων ετών. Όλα αυτά αφορούν το… παρελθόν.

Η νέα διοίκηση θα πρέπει να ασχοληθεί και με την επόμενη μέρα, την επόμενη χρονιά και αυτό θα γίνει καταρχήν όταν συναντηθεί ο Αρβανίτης – ως πρόεδρος πλέον – με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, για να συζητήσουν το πλαίσιο της ενδεχόμενης συνεργασίας τους.

Σε ότι αφορά τα έσοδα που αναμένονται στα ταμεία της ΚΑΕ, αυτά υπολογίζονται περίπου στα 200.000 ευρώ, από τις πέντε δόσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τη μία δόση της χορηγίας του ΟΠΑΠ. Αυτά τα χρήματα ως επί το πλείστον θα δοθούν για να πληρώνεται η εφορία, ώστε να μην έχει η ομάδα πρόβλημα ενημερότητας.

 

To Top