ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα το “τρίποντο” στα Γιάννενα και μετά η τελική κίνηση για επιθετικό στον Άρη

Ο Άρης έχει κάνει… focus στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, θέλει να συνεχίσει με ένα νέο “τρίποντο”, δίνει όλη την ενέργεια του σε αυτό, αλλά δεν αφήνει πίσω το θέμα της ενίσχυσης στην επίθεση.

Το συνεχές αγωνιστικό πρόγραμμα δεν αφήνει περιθώριο για χαλάρωση στον Άκη Μάντζιο και στους παίκτες του, αλλά η μεταγραφική δράση γίνεται παράλληλα. Όλα δείχνουν ότι μετά το παιχνίδι με τα Γιάννενα, οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν την τελική τους κίνηση για τον τον επιθετικό.

Σε όλες τις περιπτώσεις που απασχόλησαν τον Άρη (Γκερέρο, Γκουϊντέτι, Σωτηρίου και Μπαράλες) υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής: το συμβόλαιο που δένει τους συγκεκριμένους επιθετικούς με τις ομάδες τους (Νότιγχαμ, Αλαβές, Αστάνα, Αστέρα Τρίπολης).

Αυτήν την στιγμή, το όνομα του Χερόνιμο Μπαράλες δείχνει να είναι πιο ψηλά στην λίστα από τα υπόλοιπα, συγκεντρώνοντας στην ζυγαριά, τα περισσότερα θετικά δεδομένα. Ο Άρης, όπως έκανε γνωστό και στην ανακοίνωσή του, αναμένεται -εφόσον “κλειδώσει” η περίπτωση του Μπαράλες- να κινηθεί στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Με δεδομένη την αγωνιστική δράση (ο Αστέρας παίζει την Κυριακή στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα και ο Άρης με τον ΠΑΣ την Δευτέρα στα Γιάννενα) όλα δείχνουν ότι οι οριστικές εξελίξεις θα τρέξουν στο ξεκίνημα της ερχόμενης βδομάδας.

 

To Top