Πρώτα Summer League και μετά Εθνική

Κανονικά το παρών στο Summer League του Λας Βέγκας αναμένεται να δώσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των Μιλγουόκι Μπακς, Ντέιβ Μπάμπκοκ.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Μιλγουόκι, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Journal Sentinel, στην οποία υποστήριξε πως τόσο ο Αντετοκούνμπο, όσο και ο Ουόλτερς θα συμμετάσχουν στο Summer League του Λας Βέγκας, τον ερχόμενο Ιούλιο.

Το Summer League λαμβάνει χώρα από τις 5 μέχρι και τις 11 Ιουλίου και συμπίπτει με τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Ευρωμπάσκετ Νέων (U20), που αρχίζει στις 8 Ιουλίου και τελειώνει στις 20 του ίδιου μήνα.

«Το καλοκαίρι θα μπορέσουμε να βάλουμε τον Αντετοκούνμπο και τον Wolters σε θέσεις που δεν βρέθηκαν μέσα στη χρονιά. Ο Γιάννης μπορεί να γίνει το επίκεντρο της επίθεσης και ο Nate να τρέξει την ομάδα. Θα είναι τελείως διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπκοκ.

Ερωτηματικό αποτελεί πάντως, το αν ο Έλληνας φόργουορντ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, μετά το τέλος του Summer League, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top