ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτες… ανάσες μέσα στο 2020 και στροφή σε Πανιώνιο με ανοιχτά… μέτωπα για Ένινγκ

Το 2020 ξεκίνησε με συνεχόμενες σημαντικές αναμετρήσεις για τον Άρη που μπορεί αυτή την εβδομάδα να αποφορτιστεί, να πάρει σημαντικές… ανάσες, ενόψει Φεβρουαρίου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μάλιστα, οι παίκτες του Άρη θα πάρουν και το πρώτο τους ρεπό μετά από εβδομάδες, προκειμένου να ξεκουραστούν πριν επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο ενόψει Πανιωνίου.

H επόμενη αναμέτρηση των “κιτρινόμαυρων” είναι το μεσημέρι της Κυριακής στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στο μεσοδιάστημα αυτό, ο Μίχαελ Ένινγκ θα πρέπει να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του, να βελτιώσει ξανά την ψυχολογία τους μετά την χθεσινή ήττα, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρχουν τρεις σίγουροι απόντες. Ο τραυματίας Μπράουν Ιντέγε και οι τιμωρημένοι Μιχάι Κόρχουτ και Φραν Βέλεθ.

Ο Γερμανός καλείται να βρει τους αντικαταστάτες των δύο τελευταίων, καθώς πρόκειται για σημαντικούς παίκτες της αρχικής  ενδεκάδας.

Αντιθέτως, επιστρέφει ο Λίντσεϊ Ροζ που εξέτισε χθες την μία ποινή της τιμωρίας του, ενώ έτοιμος θα είναι και ο Χαβιέ Ματίγια που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων.

 

To Top