Πρώτες σκέψεις για ενδεχόμενη επιστροφή του Πρίττα υπό προϋποθέσεις…

Ο Σάκης Πρίττας αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Άρη, τη στιγμή που η κίτρινη ΠΑΕ μπορούσε να κάνει μόλις τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών ανεξαρτήτου ηλικίας.

Συνέχισε στον Πανθρακικό, αλλά με ελάχιστη παρουσία, έχοντας παίξει μόλις 99’ σε τρεις αγώνες. Θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Κομοτηνής αφού πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλό ποδόσφαιρο, τη στιγμή που είναι 33 χρόνων.

Στην πρόσφατη συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τον Κίμωνα Κοκορόγιαννη, μάνατζερ του Ανδρέα Τάτου για το θέμα του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό, αλλά και ατζέντη του Σάκη Πρίττα, έγινε μια πρώτη διερευνητικού χαρακτήρα συζήτηση.

Υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις για ενδεχόμενη επιστροφή του Πρίττα στο Κλεάνθης Βικελίδης, υπό προϋποθέσεις, από την στιγμή που ο Άρης του οφείλει και κάποια αρκετά χρήματα (έχει κάνει προσφυγή και την κέρδισε πρωτόδικα).

Το θέμα δεν είναι απλό. Αλλά θα απασχολήσει πιο ουσιαστικά τους κίτρινους τις επόμενες μέρες, με πιο βασική προϋπόθεση την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας.

To Top