Πρώτη ήττα για Πασιαλή, Μπουγιουκλή που έστησαν καλά την ομάδα, παρά τα προβλήματα

Ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρεις αγώνες για τον Άρη. Η πρώτη ήττα και για τους Νίκο Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή, οι οποίοι μετρούσαν δυο ισοπαλίες στα ντέρμπι (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό) και μια νίκη επί της Βέροιας.

Παρά το 2-1 από τον Λεβαδειακό η γενική αίσθηση είναι ότι το τεχνικό δίδυμο τα πήγε καλά, με βάση και τα τεράστια προβλήματα.

Με μια αμιγώς ελληνική ομάδα, χωρίς τους τρεις ξένους (Αγκάνθο, Πουλίδο, Κοέλιο) και τους Παπαστεριανό, Καζναφέρη, Ασλανίδη οι κίτρινοι πήραν ρίσκο και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, εάν δεν έβαζε το χεράκι του κι ο Μάνταλος.

Οι δυο τεχνικοί του Άρη δεν άλλαξαν τον σχηματισμό της ομάδας (4-3-3) τοποθετώντας τον Νταμαρλή μπροστά από τα στόπερ και τους Καπετάνο, Οικονομόπουλο μπροστά του. Ο Γκέσιος έπαιξε δεξιά, ο Γιαννιώτας αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Κανούλας σε ότι αφορά τον μεσοεπιθετικό τομέα.

Κομβικό σημείο για το παιχνίδι είναι ότι ενώ ο Άρης ισοφάρισε στο40’δεν πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το 1-1, αλλά δέχθηκε γκολ στο43’.

Η διαχείριση του αγώνα και στο δεύτερο μέρος με τους δέκα παίκτες ήταν καλή και ο Άρης θα μπορούσε έστω κι έτσι, εκμεταλλευόμενος και την εξαιρετική βραδιά του Βελλίδη να φύγει στο τέλος με τον έναν βαθμό.

To Top