ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτη ήττα (1-0), από τον… κακό του δαίμονα

Η Δόξα Δράμας έσπασε το αήττητο του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα. Με γκολ του Ντο Σάντος στο 72΄οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, γνώρισαν την πρώτη φετινή ήττα, από μία ομάδα από την οποία μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία τρία ματς,  με την διαφορά από τον δεύτερο Νέστο να μειώνεται στους 7 βαθμούς.

Με τον Σιδεράκη σε πολύ καλή μέρα ο Άρης γλίτωσε τα… χειρότερα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι, ήταν ελαφρώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και πιο απειλητικοί στα πρώτα 45 λεπτά. Μόλις στο 7΄, στην κεφαλιά του Γαϊδαρτζή, ο τερματοφύλακας του Άρη εκτινάχθηκε απομακρύνοντας σε κόρνερ. Στο 20΄και πάλι ο Σιδεράκης, αρνήθηκε το γκολ στον Κουμπρόγλου που δοκίμασε από πολύ μακριά το πόδι του, αλλά ο γκολκίπερ του Άρη αντέδρασε και πάλι εντυπωσιακά. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το φαουλ του Πόι στο 25΄κατέληξε σε κόρνερ με τον Μενκά, να την ακουμπάει όσο χρειάζεται για να την απομακρύνει από την εστία του.

Αντιστρόφως ανάλογη η εικόνα του δευτέρου μέρους με τον Άρη, να μπαίνει με… φόρα για το γκολ, παρότι στα πρώτα λεπτά δεν μπόρεσε να το πετύχει. Οι “κιτρινόμαυροι” πίεζαν από τα πρώτα λεπτά με τον Μενκά να αποκρούει εντυπωσιακά κάθε ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθεια των παικτών του Άρη. Γυριστό του Πόι στο 55΄σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Δόξας. Τάτος στο 63΄και Ροβας στο 65΄και πάλι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Μενκά.

Το αήττητο του φετινού Άρη, έμελλε να… σπάσει ο Ντος Σάντος στο 72΄. Ο Στόϊκος σούταρε, ο Σιδεράκης απέκρουσε, αλλά ο Ντος Σάντος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό , όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, 1-0.

ΔΟΞΑ (Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Λάσπατζης (64΄Μουτεσίδης), Σάντος (85΄Βραμέντζαλης), Κουμπρόγλου (75΄Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής

ΑΡΗΣ: (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (82΄Ν΄Λουντούλου), Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης (70΄Κόκε), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (75΄Κυβελίδης).

 

To Top