ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτη… ανιχνευτική συζήτηση με Μποχωρίδη, Φλιώνη – Οι τέσσερις λόγοι που δεν έγινε πρόταση

Πρώτη… ανιχνευτική συζήτηση με Μποχωρίδη, Φλιώνη, όλα παραμένουν ρευστά, λόγω της γενικότερης αβέβαιης κατάστασης που επικρατεί.

Ενόψει της οριστικής διακοπής της Basket League, οι «κιτρινόμαυροι» δεν κάθονται με… σταυρωμένα χέρια, τηρουμένων των αναλογιών. Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει επί… χάρτου και ήδη τις τελευταίες 48 ώρες τα μέλη του τεχνικού τιμ του Άρη είχαν πολύωρη σύσκεψη σε θέματα σχετικά με το ρόστερ της ομάδας και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε μια πρώτη συζήτηση με τους δυο Έλληνες το συμβόλαιο των οποίων λήγει. Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Φλιώνης άκουσε από τους διοικούντες την επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά θα πρέπει να προηγηθεί η καταβολή των οφειλόμενων για να γίνει ουσιαστική συζήτηση. Κάτι που έχουν τονίσει και οι ίδιοι ουκ ολίγες φορές.

Επίσημη πρόταση δεν θα μπορούσε να κατατεθεί από την πλευρά της ομάδας για τέσσερις λόγους:

1. Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει κατά πόσο θα διατηρηθεί η τωρινή προσωρινή διοίκηση μετά τη λήξη της θητείας της (στις 5/7/2020) κι αν θα καταφέρει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

2. Εάν θα δώσει τις μετοχές ο Δημήτρης Γουλιέλμος ή αν θα είναι αυτός που θα επιστρέψει στην ΚΑΕ.

3. Δεν μπορεί να γίνει οικονομικός προϋπολογισμός για την ερχόμενη σεζόν, όλα είναι στον αέρα.

4. Οι παλαιότερες υποχρεώσεις της ΚΑΕ απέναντι στους δύο αθλητές οι οποίες αφορούν και την αγωνιστική περίοδο 2018-19, πέραν ασφαλώς των φετινών χρημάτων.

 

 

To Top