Aποστολή με Σανιά για πρώτη φορά, εκτός ο Γκίνο

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου και μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 παίκτες.

Η επίσημη ενημέρωση του Ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει: “Με την απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα αναχωρήσει για το Κιλκίς και το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος”.

To Top