ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη “γεύση” Κλεάνθης Βικελίδης για Πάρντιου: προπόνηση στο “σπίτι” του Άρη

Ο Άλαν Πάρντιου μπαίνει σήμερα στην τρίτη μέρα της παρουσίας του στον Άρη, ήδη έδωσε το πρώτο στίγμα των σκέψεων του, γνωρίστηκε με την ομάδα και ετοιμάζεται για την πρώτη “γεύση” από το “σπίτι” των κιτρινόμαυρων.

Η σημερινή προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άγγλο τεχνικό να παίρνει την πρώτη… μύηση από την κιτρινόμαυρη έδρα.

Ο 61χρονος τεχνικός φρόντισε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πρώτη εικόνα που σχημάτισε λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία, η παραμονή μου στην ομάδα θα έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά, επαγγελματισμός από την ομάδα και το ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αν ήμουν στην κερκίδα θα ήθελα η ομάδα να αποδίδει με αυτούς τους τρόπους. Μου αρέσει πολύ η διάταξη του γηπέδου, οι κερκίδες που είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο, η ώθηση των φιλάθλων θα βοηθήσει την ομάδα να αποδώσει καλύτερα».

Σήμερα λοιπόν θα προπονήσει την ομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης κι αύριο θα είναι στον πάγκο της για πρώτη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό.

To Top