Πρώτη για Μπάλντοκ και μέσα Τζόλης, εκτός ο Φούντας στην Εθνική

Επιστροφή στις προπονήσεις με νέα πρόσωπα για την Εθνική.

Οι παίκτες της γαλανόλευκης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά μετά από μια ημέρα ξεκούρασης, καθώς χθες (29/05) είχε δώσει ρεπό ο Γκουστάβο Πογέτ. Πλέον θα αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει στροφές η γαλανόλευκη ενόψει της αναμέτρησης με τη Β. Ιρλανδία για τον Nations League (ακολουθούν τα παιχνίδια με Κόσοβο και Κύπρο).

Πρώτη προπόνηση για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενσωματώθηκε και ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Σίβασπορ, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας «κόπηκε» από την αποστολή της γαλανόλευκης λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει. Στη θέση του κλήθηκε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος επιστρέφει στην Ανδρών (τον τελευταίο καιρό ήταν στην Ελπίδων).
Από Δευτέρα αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ οι Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ) και Βαγγέλης Παυλίδης (Άλκμααρ), καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους. Όπως και ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος είχε άδεια και δεν προπονήθηκε.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

To Top