ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πρώτη” για Σκίμπε, φιλικό σήμερα με Λουξεμβούργο

Από τα χαμηλά, αφού το Λουξεμβούργο βρίσκεται στο Νο 146 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ξεκινήσει η εποχή Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδος.

Την Παρασκευή (13/11, 20.30) στο «Stade Municipal» η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια φιλικού αγώνα το αντίστοιχο ομοσπονδιακό συγκρότημα του Λουξεμβούργου με τον Γερμανό τεχνικό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση του και θα συνεχίσει με θεραπείες, ωστόσο φαίνεται ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο φιλικό με την Τουρκία στις 17 Νοεμβρίου. Από την άλλη, την Πέμπτη (12/11) κανονικά προπονήθηκαν οι Κώστας Μανωλάς και Στέφανος Αθανασιάδης, ενώ ατομικό έκανε ο Θάνος Πέτσος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα χαμηλής οσφυαλγίας λειτουργικού τύπου στη μέση.

Όσον αφορά στο σχήμα, ο Σκίμπε δοκίμασε το 4-3-3 στην προπόνηση με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τον Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ετοιμάζει εκπλήξεις. Στην ανοιχτή προπόνηση της Τετάρτης (11/11) πάντως δοκίμασε τους Μόρα και Παπασταθόπουλο στα στόπερ, Κίτσιου δεξιά και Τζαβέλλα αριστερά στην άμυνα, Σάμαρη, Τζατσίδη και Πέλκα στα χαφ, αριστερά τον Καρέλη και δεξιά τον Αραβίδη, πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου.

To Top