ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πρώτη” για τα τμήματα υποδομής του γυναικείου ποδοσφαίρου

Πρώτη συνάντηση για την Ακαδημία κοριτσιών ποδοσφαίρου,τις κορασίδες και τις νεάνιδες του Άρη.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Η πρώτη συνάντηση για τα κορίτσια ηλικίας 7-17 του ΑΡΗ θα γίνει την Παρασκευή, 9/9/2016,στις 18:00 στα γηπεδάκια των Planet f.c.,στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Οι νεαρές αθλήτριες του Συλλόγου και οι γονείς τους, θα ενημερωθούνε από τους υπεύθυνους για την έκβαση της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και το πρόγραμμα που θα τηρηθεί.
Οι προπονήσεις της Ακαδημίας κοριτσιών,των κορασίδων και των νεανίδων του ΑΡΗ για όλη την χρονιά θα γίνονται στα γηπεδάκια των Planet f.c.,στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Οι εγγραφές στα τμήματα της ακαδημίας κοριτσιών,των κορασίδων και των νεανίδων του ΑΡΗ για την νέα χρονιά 2016-2017 συνεχίζονται και γίνονται στο επίσημο fb page της ομάδας,στο twitter της ομάδας και στην προπονήτρια και ποδοσφαιρίστρια της ομάδας,Ελευθερία Κολλήγα!

Επικοινωνία,πληροφορίες,εγγραφές στο τηλέφωνο της προπονήτριας της Ακαδημίας κοριτσιών του ΑΡΗ,της Ελευθερίας Κολλήγα,τηλ. 6946844051

 

To Top