Πρώτη γνωριμία με Κάλας – Οικονόμου: “Θα δούμε μαζί το ματς με Καμπανιακό…”

Την ευκαιρία να έχουν μία πρώτη κατ΄ιδίαν συζήτηση είχαν χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου και ο Άλεξ Κάλας.

Οι δύο άνδρες, μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του δεύτερου συναντήθηκαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη, όπου συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Δόθηκε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στις δύο πλευρές να έχουν μία πρώτη γνωριμία και να συνομιλήσουν για διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα, χωρίς να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα ή γενικότερα τον Ερασιτέχνη.

Ο Τάσος Οικονόμου του έκανε μία μικρή ανάλυση για τα τμήματα που αυτή τη στιγμή έχει υπό την σκέπη του ο ΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ανδρών την Δευτέρα, καθώς όπως τόνισε στο PRESSARIS o Tάσος Οικονόμου: “Θα παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Καμπανιακό”, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το μνημόνιο συνεργασίας και το πότε θα υπογραφεί, είπε: “Ακόμα δεν το γνωρίζουμε. Έχω την εντύπωση ότι μέχρι να φύγει θα έχει λήξει αυτό το θέμα και θα έχουν πέσει οι υπογραφές. Από ότι γνωρίζω φεύγει την Τρίτη. Ίσως τότε. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο…”. 

To Top