Πρώτη δοκιμή Μιχαλήτσου, έδειξε εντεκάδα, με… εκπλήξεις!

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος στην πρώτη του προπόνηση σήμερα με την ομάδα, έκανε και τις πρώτες δοκιμές και όπως όλα δείχνουν έχει κατασταλλάξει και στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Άρης.

Ουσιαστικά, ο κόουτς του Άρη πάει να παίξει με ένα άκρως επιθετικό σχήμα (είναι γνωστό πως είναι λάτρης του 4-3-3) και ήδη έκανε μία πρώτη πρόβα, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι!

Με βάση αυτά που έδειξε σήμερα, ο Βελλίδης θα παραμείνει στο γκολπόστ, ενώ ο Πουλίδο επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μιχάλη Γιαννίτση, με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία να παραμένει στον πάγκο.

Ο Ζαραδούκας θα ξεκινήσει ως αριστερός μπακ, αντί του Μαργαρίτη που θα περάσει εκτός και ο Καζναφέρης θα παραμείνει στα δεξιά των μετόπισθεν.

Στον άξονα ο Κοέλιο θα είναι ο καθαρός κόφτης, που θα παίζει το ρόλο της… σκούπας μπροστά από τα στόπερ, με τους Τριανταφυλλάκο και Τάτο σε πιο οργανωτικό ρόλο μπροστά του να συμπληρώνουν την τριάδα του άξονα!

Αυτή δηλαδή είναι η έκπληξη, η επιστροφή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στην εντεκάδα και μάλιστα σε ρόλο τρίτου χαφ, που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή κρυφός φορ.

Τέλος επιθετικά η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Διαμαντάκο, Αγκάνθο και Γιαννιώτα σε διάταξη από αριστερά προς τα δεξιά!

To Top