Πρώτη επαφή με Βενιζέλο! Το ζητούμενο; Πρώτα να ξέρει τι θέλει ο Άρης από τους πολιτικούς!

Ο Άρης καλείται να δείξει αντανακλαστικά, αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό σε αυτή την δύσκολη και μεταβατική περίοδο που διανύει.

Όπως είναι γνωστό με πρωτοβουλία του ΑΣ Άρης, ο ενίαιος Άρης (ΠΑΕ,ΚΜΑ,ΚΑΕ και ερασιτέχνης) έστειλε έγγραφο στον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη βδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη!

Ήδη την Κυριακή υπήρξε μια πρώτη επαφή με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υποργό εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη Άρη είχαν μια σύντομη συζήτηση μαζί του και στη συνέχεια μίλησαν με τους ανθρώπους του γραφείου του, σχετικά με τα προβλήματα του συλλόγου και την ανάγκη να σταθεί στο πλευρό του η πολιτεία.

Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι να καθοριστεί η ατζέντα που θα παρουσιαστεί (και) στον πρωθυπουργό και θα αφορά «καυτά» θέματα που απασχολούν, έναν πραγματικά αδικημένο σύλλογο, που ζητάει την στοιχειώδη δικαιοσύνη και όχι τις γυρισμένες πλάτες των πολιτικών. Με άλλα λόγια;

Ο Άρης πρέπει να αποφασίσει πρώτα ο ίδιος τι θέλει, να ξέρει τι θέλει και να το ζητήσει στο πλαίσιο της ισονομίας από τους ανθρώπους της κυβέρνησης. Δεν πρέπει να χαθεί καμία συγκυρία ή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

To Top