ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη επιλογή ο Τάλτον για τον βασικό πλέι μέικερ

Ο Γκάρι Τάλτον είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει σήμερα τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει τον βασικό πλέι μέικερ του Άρη την επόμενη χρονιά, εφόσον φυσικά επιτευχθεί η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι ο 29χρονος Αμερικανός, με ύψος 1,85 μέτρα, αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου, γιατί συγκεντρώνει τα περισσότερα στοιχεία που θέλει ο τεχνικός του Άρη να έχει ο βασικός του πόιντ γκαρντ.

Καταρχήν ο Τάλτον είναι παίκτης προσιτός οικονομικά για το μπάτζετ του Άρη. Το πρώτο και κυριότερο είναι αυτό. Από εκεί και πέρα, έχει περάσει τρία χρόνια στην Ελλάδα, με τρεις διαφορετικές ομάδες και γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνιστικά είναι παίκτης που έχει πολύ καλό μακρινό σουτ και καλή δημιουργία.

Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και σε 31 αγώνες (26 κανονική διάρκεια και 5 στα πλέι οφ) είχε 11,5 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ μέσο όρο με 39% από το τρίποντο (45/115).

Την επόμενη σεζόν (2017-18) έπαιξε στην και επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για τα τελευταία επτά παιχνίδια των Τρικάλων, όπου είχε 10 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ μέσο όρο.

Πέρσι (2018-19) επιλέχθηκε από τον Άρη Λυκογιάννη στον Χολαργό ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 8,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 22 αγώνες και 44,9% από το τρίποντο (31/69). Στις δύο από τις τρεις σεζόν οι ομάδες του μπήκαν στα πλέι οφ, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και σε αυτό είχε ο ίδιος πολύτιμη συνδρομή.

Για τον Άρη που προσπαθεί να πατήσει και πάλι στα πόδια του και βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων είναι μια έξυπνη επιλογή, αρκεί φυσικά να φανεί αυτό στο γήπεδο.

To Top