Πρώτη μάχη σήμερα (Ξάνθη – Απόλλων) για μια θέση στη Super League

Σήμερα στις 20.00 διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της Super League 1, Ξάνθης, με τη δεύτερη της Super League 2, Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Η Ξάνθη επιδιώκει να παραμείνει στη Super League 1, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης να επιστρέψει σ’ αυτήν, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, σε ένα μπαράζ που έχει περάσει από σαράντα κύματα προκειμένου τελικά να διεξαχθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο αλλά ακυρώθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού στην αποστολή της Ξάνθης. Πλέον όμως όλα δείχνουν ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Στην Ξάνθη, ο Νίκος Καραγεωργίου έχει στη διάθεσή του μόλις δύο παίκτες της πρώτης ομάδας (Μπέντο και Φασίδη), καθώς λύθηκαν τα συμβόλαια των υπόλοιπων, και υποχρεώνεται να στηριχθεί στην ομάδα νέων του συλλόγου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών). Βοηθοί οι Απτόσογλου (Αθήνας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), τέταρτος ο Τσαγκαράκης (Χανίων) και στο VAR οι Ευαγγέλου, Μεϊντάνας. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο (29/8), στη Ριζούπολη.

Ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Απόλλωνα Σμύρνης θα μεταδοθεί στις 20.00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports.

To Top