ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη μεταγραφή για τον Άρη ο Λουίς Πάλμα, διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα!

Πρώτη μεταγραφή για τον Άρη ο Λουίς Πάλμα! Την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Άρης, ο οποίος απέκτησε τον 21χρονο εξτρέμ από την Ονδούρα, Λουίς Πάλμα.

Η πρώτη μεταγραφή του Άρη είναι γεγονός μέσα στο 2022. Ο Λουίς Πάλμα είναι ο παίκτης που συμφώνησε και θα φοαρέι τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μέχρι πρότινος ανήκε στην Ντεπορτίβο Βίντα, ομάδα Α’ κατηγορίας της Ονδούρας, από την οποία τον αγόρασαν με μεταγραφή οι κιτρινόμαυροι, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδα τους. Την φετινή σεζόν με την ομάδα του είχε 17 συμμετοχές με 6 γκολ και 1 ασίστ .

Όπως έγινε γνωστό, τις τελευταίες μέρες, έγινε “μάχη” με Μπράγκα και Ζιλ Βιθεντε που τον ήθελαν επίσης, με τον Άρη να δείχνει επιμονή και αποφασιστικότητα και να τον ντύνει στα κιτρινόμαυρα, υπογράφοντας για πέντε χρόνια. Ο Πάλμα, ο οποίος έδωσε το απρών με την Εθνική Ονδούρας στο Τόκι, διακρίνεται ιδιαίτερα για την έφεσή του στα “στημένα” χτυπήματα.

Η μεταγραφή αυτή αποτελεί μια καταγραφή της λογικής των κιτρινόμαυρων σε ότι αφορά την αγορά ταλαντούχων και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών που να έχουν δίψα για διάκριση μέσα από τον Άρη.

To Top