«Πρώτη» με Παπαδόπουλο στον Απόλλωνα

Με αγιασμό και προπόνηση ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παρών και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που προπονείται με την «Ελαφρά ταξιαρχία». Τον «ψήνουν» να μείνει οι άνθρωποι της ομάδας. 

Αγιασμό, προπόνηση και μια παρουσία… έκπληξη είχε η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά φέτος στη Ριζούπολη, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να δίνει το παρών στην προπόνηση της ομάδας.

Ο «Παπ» βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοικούντες τον Απόλλωνα και μένει να φανεί αν οι δυο πλευρές καταφέρουν να δώσουν τα χέρια και να καταλήξουν σε συμφωνία. Αν αυτό γίνει, τότε ο Απόλλωνας θα έχει σημαντικό επιθετικό «όπλο» στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Superleague.

 Ως τότε ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου θα προπονείται με τους Απολλωνιστές, καθώς το αίτημα του να γυμνάζεται μαζί τους προκειμένου να παραμείνει σε φόρμα, έγινε δεκτό από τον Κωστένογλου.

Να σημειωθεί πάντως, ότι σε φιλάθλους της ομάδας που τον πλησίασαν, ο έμπειρος φορ κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας: «Ακόμη δεν έχω συμφωνήσει. Είναι δύσκολο. Προς το παρόν κάνω μόνο προπονήσεις».

Από κει και πέρα, το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου πραγματοποίησε τον αγιασμό –χωρίς την παρουσία του Παπαδόπουλου- την πρώτη προπόνηση της ομάδας και καλωσόρισαν τη νέα σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top