ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πρώτη” με χαμόγελα και αισιοδοξία στις “κίτρινες”! (photo)

Πραγματοποιήθηκε χθες σε όμορφο κλίμα η πρώτη συνάντηση-γνωριμία για την νέα χρονιά 2016-2017 των γυναικών, των νεανίδων και των κορασίδων του Άρη στο Sports Cafe, στη θύρα 7 του Κλεάνθης Βικελίδης.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Το παρών στη συνάντηση έδωσαν παλιές και νέες αθλήτριες, που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά. Αναλυτικά: Μάρω Τράντα, Ευτυχία Γράψα, Ηρώ Κουφογιάννη, Σοφία Αντωνιάδου, Μαίρη Καραβέλη, Ευγενία Γκλεζάκη, Μαρία Κατσαμούρη, Βάσω Παπαρδέλα, Έλενα Τσινέκε, Κατερίνα Τσινέκε.

Από πλευράς νεανίδων, παρούσες ήταν οι Σοφία Γκρίτζαλη, Ελένη Σικαλίδου, Χρύσα Θωμόγλου, Μάγδα Ουζούνη, Άννα Κυριακοπούλου, Ναταλία Αβρονιδάκη και από την ομάδα των κορασίδων οι Μαρία Βαντσιούρη, Σοφία Γκρίτζαλη, Μαρία Ιωσήφιδου, Μελίνα Κουφουκώτσιου, Εύα Γράψα, Τάνια Μπερμπέρη, Μαρία Ουζούνη.

Παρών ήταν και ο γενικός υπεύθυνος του γυναικείου μπάσκετ του ΑΡΗ,ο κ. Άγγελος Πανταζής, ο οποίος μίλησε στα κορίτσια της ομάδας και τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς!

Στην συνέχεια υπήρξε μια πρώτη γνωριμία και μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών από τον προπονητή της ομάδας, τον Γιώργο Ατακτίδη, ενώ τελευταίος πήρε τον λόγο, που με τη σειρά του ευχήθηκε και αυτός στα κορίτσια ‘καλή χρονιά’, ο ταμίας του ΑΣ ΑΡΗΣ, κ. Νίκος Αγραφιώτης!

Τέλος, από αυτήν την πρώτη συγκέντρωση έλειπαν δικαιολογημένα οι νεάνιδες του ΑΡΗ, Ρωξάνη Μπουντούκα και Καλλιόπη Γιαννουσίου, λόγω της συμμετοχής τους, πριν τρεις μέρες, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας με την Εθνική Ελλάδας Νεανίδων».

To Top