Πρώτη νίκη απέναντι στη Λαμία ο Πανσερραϊκός

Με δύο γκολ μεταξύ 66ου και 70ου λεπτού, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Λαμίας και πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στη Stoiximan Super League (και πρώτη μετά το 2011) επικρατώντας 2-0 της Λαμίας εντός έδρας.
Η αναμέτρηση κρίθηκε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα μεταξύ 66’ και 70’, με Άλεξιτς και Στάικο να βρίσκουν δίχτυα και να δίνουν τη νίκη στους νεοφώτιστους, που προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα, ωστόσο ο Άλεξιτς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μια κακή συνεννόηση στην άμυνα της Λαμίας.
Στο 4’, ο Δεληγιαννίδης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, ενώ στο 16ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε τον Κοσέλεφ να σταματά το σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά.
Στο 25’ ήρθε η πρώτη επικίνδυνη ενέργεια των φιλοξενούμενων, με τον Μαρτίνεθ να βλέπει την προσπάθειά του μετά το γύρισμα του Σλίβκα να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή και τον Χόβαν στη συνέχεια να αποκρούει εντυπωσιακά το βολέ του Καρλίτος.
Έξι λεπτά αργότερα, η Πηλέας σέντραρε αλλά ο Πεταυράκης δεν βρήκε για ελάχιστα την μπάλα, με τον μακρινό σουτ του Τομάς που εξουδετέρωσε εύκολα ο Κοσέλεφ να αποτελεί την τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους, καθώς ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη επέμβαση του τερματοφύλακα της Λαμίας σε κεφαλιά του Άλεξιτς (53’), με τον Μολδαβό να μπλοκάρει και την κεφαλιά του Μούργου (59’).
Λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα όμως, τα πάντα άλλαξαν. Αρχικά, στο 66’, ο Άλεξιτς βρήκε επιτέλους δίχτυα, παίρνοντας το… ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Κοσέλεφ σε κεφαλιά του Μπέργκστρεμ.
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί,ήρθε ένα τρομερό σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή για να διπλασιάσει τα τέρματα του Πανσερραϊκού, που αγκάλιασε έτσι τον σεφτέ (70’)!
Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου ανέβασαν τις γραμμές τους ψάχνοντας το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν ουσιαστικά, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει.

To Top