Πρώτη νίκη για τη Λαμία, 1-0 τον Βόλο – Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία

Πρώτη νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας στη φετινή κούρσα της Super League με θύμα τον Βόλο. Ο Ροτζέριο Τουράμ σημείωσε το «χρυσό» γκολ (1-0) των γηπεδούχων, πέμπτη σερί ήττα για τους Θεσσαλούς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Χαρακτήρα τελικού είχε το παιχνίδι για τη Λαμία. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβαίνει άλλωστε από την στιγμή που οι γηπεδούχοι αγνοούσαν τη νίκη πριν από την σέντρα έχοντας γράψει στο κοντέρ 4 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 8 ματς πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη ο Βόλος προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες (Ξάνθη, Ατρόμητο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και ήθελε να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι και επιχείρησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε άλλο…αέρα. Ωστόσο όσες φορές ο Τουράμ βρέθηκε σε θέση βολής (17’ – 22΄- 39΄) και πάτησε την…σκανδάλη θόρυβος δεν ακούστηκε, ενώ στον κατάλογο των χαμένων ευκαιριών πέρασε κι ένα καλό σουτ του Δημούτσου στο 16΄.

Στην αντίπερα όχθη η θεσσαλική ομάδα δεν πήρε μεγάλη ενέργεια από τους Τόρες και Ζοάο στα «φτερά» με τους δύο παίκτες να κινούνται σε χαμηλές στροφές στο πρώτο 45λεπτο. Κι όμως ο Βόλος είχε την πιο κλασικά ευκαιρία στο α΄ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Τσοκάνη ο οποίος στο 45΄δεν κατάφερε με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την καρδιά της περιοχής να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν με το μέρος τους την κατοχή της μπάλας, ανέβασαν τις γραμμές τους και έψαξαν το γκολ κυρίως με σέντρες…σημαδεύοντας το κεφάλι του Καραμάνου.

Ο Μελίσσας όμως στο σουπερλιγκάτο ντεμπούτο του με τα γάντια του Βόλου, όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών» και με σωτήριες επεμβάσεις κρατούσε ανέπαφη την εστία του.

Τόσο οι κεφαλιές των παικτών της Λαμίας όσο και τα σουτ του Ρόμανιτς δεν βρήκαν στόχο με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να βρίσκεται σε καταπληκτική βραδιά και να κατεβάζει τα ρολά.

Όλα αυτά μέχρι το ρολόι να δείξει το 80ο λεπτό. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Ροτζέριο Τουράμ πήρε το…αίμα του πίσω για τις ευκαιρίες που έχασε στο α΄ημίχρονο και με όμορφη ατομική ενέργεια και εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον ανίκητο μέχρι εκείνη την στιγμή Μελίσσα δίνοντας το προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν το καθαρό μυαλό που έπρεπε ούτως ώστε να «κλειδώσουν» την παρθενική νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα που τους δίνει άλλο…αέρα εν όψει της συνέχειας.

Ο Βόλος έφυγε με άδεια χέρια (και) από τη Λαμία και γνώρισε νέα ήττα για πέμπτο σερί ματς επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε κακό…φεγγάρι.

Η βαθμολογία

To Top