Πρώτη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας σε ματς-“θρίλερ” με την Καρδίτσα (videos)

Ο Απόλλων Πάτρας κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Basket League, επικρατώντας με 78-75 της Καρδίτσας στο κλειστό της Περιβόλας , μετά από μία τρομερή «μάχη» που κρίθηκε στην παράταση.

Μετά τους δύο πολύ δύσκολους αγώνες απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ήρθε η ώρα για τον  να δώσει ένα παιχνίδι στα μέτρα του και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Οι Πατρινοί επικράτησαν 78-75 της αξιόμαχης Καρδίτσας στην παράταση, ανοίγοντας λογαριασμό στη φετινή Basket League. 

Οι Πατρινοί έλεγχαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, όμως η Καρδίτσα με τρομερή αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο και τρίποντο του Αγραβάνη ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος, έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί, η ομάδα του Νίκου Βετούλα είχε πιο καθαρό μυαλό και κατάφερε να φτάσει στη δύσκολη νίκη. 

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Ράιαν Τέιλορ, που πέτυχε 24 πόντους, καθώς και ο Γιώργος Μπόγρης, με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Απο τους Θεσσαλούς, Μπέιτμον και Ντελόριερ έκαναν καλό παιχνίδι με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. 

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-29, 60-47, 70-70, 78-72 (παρ.).

To Top