ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτη «νίκη» των 4 διαιτητών επί της ΕΟΚ

Η ΕΟΚ ζήτησε αναβολή από το ΑΣΕΑΔ της υπόθεσης των τεσσάρων διεθνών διαιτητών και ο δικαστής αρνήθηκε προχωρώντας κανονικά τη διαδικασία. 

Οι Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Πέτρος Παπαπέτρου και Γιάννης Φούφης πήγαν την ΕΟΚ στα δικαστήρια και σήμερα ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Στο ΑΣΕΑΔ ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΟΚ αιτήθηκε αναβολής, αλλά ο δικαστής έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο και ξεκίνησε κανονικά τη διαδικασία.

Το δικαστήριο μπήκε στην ουσία της υπόθεσης με τους διαιτητές να καταθέτουν τα επιχειρήματα και τα αντίστοιχα έγγραφα. Με εξαίρεση τον Ηλία Κορομηλά ο οποίος βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για να διευθύνει την αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Ρεάλ, οι άλλοι τρεις ρέφερι  έδωσαν κανονικά το παρών.

Υπέρ των διαιτητών κατέθεσε ως μάρτυρας ο Λάζαρος Βορεάδης ο οποίος κατέθεσε στοιχεία για τους διαιτητές. Ο Χρήστος Χριστοδούλου επίσης κατέθεσε υπόμνημα υπέρ των συναδέλφων του. Δύο εκ των κορυφαίων Ελλήνων λοιπόν διαιτητών υποστήριξνα τις θέσεις τους και τάχθηκαν υπέρ των τεσσάρων συναδέλφων του.

Η ΕΟΚ δεν είχε μάρτυρες ούτε νομικά επιχειρήματα με τον δικηγόρό τους μάλιστα να αναγνωρίζει την αξία των τεσσάρων ρέφερι.

Ο δικαστής αφού άκουσε τους πάντες σχολίασε πως «δίπλα από τα ονόματα των διαιτητών στους αγώνες της Euroleague φαίνεται και η χώρα προέλευσής τους. Αναρωτιέμαι γιατί να είναι κακό κάτι τέτοιο».

To Top