Πρώτη νίκη (2-0) για Παναιτωλικό κόντρα στον ΟΦΗ

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο ο Παναιτωλικός με γκολ των Ντουάρτε και Μπαΐροβιτς επικράτησε 2-0 επί του ΟΦΗ στο Αγρίνιο και πήρε βαθμολογική ανάσα. 

Πριν από την σέντρα οι δύο ομάδες ήθελαν για εντελώς διαφορετικούς λόγους τους τρεις βαθμούς. Τελικά, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο ο Παναιτωλικός με γκολ των Ντουάρτε και Μπαΐροβιτς επικράτησε 2-0 επί του ΟΦΗ στο Αγρίνιο και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Αυτό ήταν παράλληλα και το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για τους Αγρινιώτες, αφού οι άλλοι πέντε τους βαθμοί ήρθαν από ισοπαλίες.

Πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας του Αγρινίου ήταν ο Μπαΐροβιτς , ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Ντουάρτε ενώ ευστόχησε και στο πέναλτι, με το οποίο ο Παναιτωλικός διαμόρφωσε το 2-0. Με τη νίκη αυτή ο Παναιτωλικός άφησε στη τελευταία θέση του πρωταθλήματος τον Πανιώνιο.

Από την άλλη ο ΟΦΗ έχασε μία χρυσή ευκαιρία να ξεφύγει σε πόντους από τις υπόλοιπες ομάδες που… καραδοκούν για την 4η θέση, μεταξύ των οποίων και ο Άρης, μένοντας στους 23 βαθμούς.

To Top