Χωρίς κατηγορία

Πρώτη νίκη (2-0) για τον Ατρόμητο, νίκη (2-0) και του Ολυμπιακού – Η βαθμολογία

Με τον Βέλλιο να μένει εκτός, ο Μανούσος βγήκε μπροστά, βρήκε δύο φορές δίχτυα και χάρισε στιον Ατρόμητο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα! Συνεχίζεται η κρίση του Παναιτωλικού, ο οποίος παραμένει στο μηδέν και έχει παράπονα για το γκολ που του ακυρώθηκε με VAR.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Ατρόμητος με το καλημέρα, κατάφερε να πετύχει γκολ από τα… αποδυτήρια, με τον Ούμπιδες να βρίσκει με καταπληκτική μπαλιά τον Μανούσο και τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα. Παρόλα αυτά χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR που έδειξε ότι ο επιθετικός των Περιστεριωτών ξεκίνησε από κανονική θέση.

Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ έδειξε να παίρνει την πρωτοβουλία του αγώνα, προσπαθώντας να επιτεθεί, ωστόσο οι Αγρινιώτες δεν κατάφερναν να δημιουργήσουν κινδύνους στην περιστεριώτικη άμυνα.

Οι γηπεδούχοι περίμεναν στο μισό του γηπέδου για να φύγουν στην κόντρα, ενώ προσπαθούσαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ από στατικές κυρίως φάσεις. Σε μια από αυτές, ο Γούτας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κνετ, χάνοντας την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς για την ομάδα του.

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι άλλο αξιοσημείωτο, όμως το 1-0 άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη. Ο Ατρόμητος μετά την ανάπαυλα μπήκε και πάλι δυνατά, είχε δύο καλές στιγμές, αλλά ο Παναιτωλικός απάντησε με το ίδιο νόμισμα, φωνάζοντας παρών.

Όσο περνούσαν τα λεπτά και έμενε το 1-0, το ματς έμοιαζε με ροντέο, καθώς ο Παναιτωλικός έψαχνε το γκολ της λύτρωσης. Οι Αγρινιώτες ήταν κυρίαρχοι κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη του κέντρου και άγγιξαν την ισοφάριση με τον Μοράρ, αλλά έπειτα από αρκετά λεπτά διαβουλεύσεων το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Εκεί που ο Παναιτωλικός πίεζε για την ισοφάριση ο Μανούσος ξαναχτύπησε, με ένα δυνατό σουτ, με το οποίο κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά τον Κνετ που φέρει ευθύνη για το γκολ. Ο έμπειρος επιθετικός εξελίχθηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, αφού με τα δύο γκολ οδήγησε τον Ατρόμητο στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

To Top