ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτη νίκη (4-0) για την Κόλος Κοβαλβίκα πριν τον Άρη

Την πρώτη της νίκη (4-0) στο πρωτάθλημα Ουκρανίας σημείωσε η Κόλος Κοβαλβίκα πριν το παιχνίδι με τον Άρη για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η αντίπαλος του Άρη αντιμετώπισε την Λβιβ στο νέο της γήπεδο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Ουκρανίας.

Το σκορ άνοιξε στο 27′ ο Λισένκο, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 47′. Το 3-0 πέτυχε ο Γκαβρίς στο 69′. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε το 4-0 από τον Ισαγιένκο.

Ο Ρουσλάν Κοστιούσιν παρέταξε την ομάδα του με 4-1-4-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Βόλινετς, αριστερά ο Γιέμετς, δεξιά ο Κραβτσένκο με το δίδυμο Πετρόβ-Γκαβρίς στο κέντρο της άμυνας.

Στον χώρο του κέντρου ο Νόβακ αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, με τους Μπογκντάνοφ και Ζαντόγια μερικά μέτρα μπροστά του. Αριστερά στο χώρο του κέντρου ο Αντιούκ, δεξιά ο Σμιρνίι, με τον Λισένκο να βρίσκεται στην κορυφή ως μοναδικός προωθημένος.

Η σύνθεση της Κόλος Κοβαλβίκα : Βόλινετς, Κραβτσένκο (50′ Ζοζούλια), Γιέμετς, Πετρόβ, Γκαβρίς, Νόβακ, Αντίουκ (60′ Κοστίσιν), Μπογκντάνοφ (76′ Μίλκο), Ζαντόγια, Σμιρνίι (75′ Ιλίιν), Λισένκο (76′ Ισαγιένκο).

 

To Top