«Πρώτη» Παπαδόπουλου με τετ α τετ με τους παίκτες! «Νιώθω σαν να είμαι ένα χρόνο στην ομάδα» (photos-videos)

Την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη πραγματοποιεί ο Σούλης Παπαδόπουλος. Παραδέχθηκε ότι η ομάδα είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και έδωσε το σύνθημα της νίκης με τον Λεβαδειακό. Ο 46χρονος τεχνικός είχε τετ α τετ με τους παίκτες του Άρη…
O Παπαδόπουλος μίλησε για την απόφασή του να αναλάβει τον Άρη ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή: «Δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε, είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Και λέω είμαστε γιατί νιώθω ότι σαν να βρίσκομαι ένα χρόνο στην ομάδα. Θα πρέπει να καταφέρουμε να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα με καλό προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε και στα 90 λεπτά πειθαρχημένοι προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κοιτάξουμε με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια».

Για τα τετ-α-τετ που είχε με τους παίκτες πριν την προπόνηση: «Σίγουρα το έκανα για ψυχολογικούς λόγους, όμως το μεγαλύτερο ρόλο σε ένα παιχνίδι δεν παίζει μόνο η ψυχολογία, αλλά και το πώς θα μπούμε στο παιχνίδι. Είναι καλό να λες «πάμε να νικήσουμε» και διάφορα άλλα. Το θέμα είναι να έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό για να το πετύχεις. Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν παίζει ρόλο που έχω μια μέρα για να προετοιμάσω την ομάδα. Εγώ το είπα και στα παιδιά. Νιώθω σαν να είμαι ένα χρόνο στην ομάδα και έτσι θέλω να νιώσουν κι αυτοί».

Για το αν μπορεί να βγει ο Αρης από τη δύσκολη θέση: «Είναι δύσκολο τώρα. Σε δύο βδομάδες όμως μπορεί να το κάνουμε εύκολο, μπορεί και όχι. Δυστυχώς βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τον αντίπαλο κατάματα και παράλληλα να είμαστε ανταγωνιστικοί και μακριά από την έδρα μας. Πιστεύω ότι αν αύριο με τη βοήθεια του κόσμου και με ξεκάθαρους αγωνιστικούς προσανατολισμούς νικήσουμε, τότε η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς. Θα αποκτήσουμε ψυχολογία όχι μόνο εμείς, αλλά και η διοίκηση και ο κόσμος και όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Για το αν ήταν ρίσκο που ανέλαβε τους κίτρινους: «Πολλοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν δε χρειάζεται να ρισκάρεις. Στο παρελθόν είχα και από άλλες ομάδες προτάσεις, αλλά δε τις δέχτηκα γιατί δε με ικανοποιούσαν. Πιστεύω ότι ο Αρης είναι μια ομάδα στην οποία πολλοί θα ήθελαν να δουλέψουν. Ωστόσο, εγώ δεν ήρθα για να είμαι προπονητής στον Αρη αλλά για να κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία και να δείξω παράλληλα με αυτόν τον τρόπο ότι το ξεκίνημα της καριέρας μου(με τέσσερις χρονιές στην Α΄ Εθνική) δεν ήταν τυχαίο. Κατά τη γνώμη μου καλός προπονητής είναι αυτός που δουλεύει συνεχώς ανεξάρτητα από την κατηγορία. Όταν δουλεύεις μια χρονιά στη Σούπερ Λιγκ, και μετά κάθεσαι δεν είσαι καλός, αλλά δημόσιος υπάλληλος».

To ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο




To Top