ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη προπόνηση για Σταρκ, επέστρεψε ο Μποχωρίδης, παρέμεινε εκτός ο Σανόγκο

Με τον Τζόναθαν Σταρκ να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση, τον Λευτέρη Μποχωρίδη να τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη και τον Ίσμαελ Σανόγκο να παραμένει εκτός, ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του  Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ο Αμερικανός γκαρντ, η απόκτηση του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ είχε την πρώτη του γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο  και τους νέους του συμπαίκτες. Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του  Σταρκ στο μεθαυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι, όλα είναι ανοικτά και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Η αποστολή του ΑΡΗ Midea επέστρεψε από τις Κανάριες Νήσους, μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (08/12) οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη πάτησαν ξανά στο παρκέ του «Nick Galis Hall», εν όψει της κυριακάτικης (10/12, 17:15) αναμέτρησης με το Περιστέρι bwin.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης συμμετείχε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, ενώ εκτός παρέμεινε ο Ίσμαελ Σανόγκο.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ Midea θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (09/12) με μία μεσημεριανή προπόνηση”.

To Top