Πρώτη προπόνηση Μέξα στον Ηρακλή και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη

Την πρώτη του προπόνηση ως νέος κόουτς του Ηρακλή πραγματοποίησε σήμερα (9/11) ο Κώστας Μέξας πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει του αυριανού (10/11, 16:00) παιχνιδιού, απέναντι στη Μπαχτσέσεχιρ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup. Ο Ηρακλής είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη την ερχόμενη Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Ο καινούργιος προπονητής του Ηρακλής μίλησε στους παίκτες και έπειτα επέβλεψε την προπόνηση. Από την προπόνηση απουσίαζε ο αρχηγός, Δημήτρης Χαριτόπουλος, που ταλαιπωρείται από θλάση στους περονιαίους μύες και δεν θα ενισχύσει την ομάδα στην προτελευταία ευρωπαϊκή της αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηρακλής δεν υπολογίζει πλέον και στον Έλστον Τέρνερ, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα, θέλοντας να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Αναλυτικά, την αποστολή απαρτίζουν οι: Γούλριτζ, Σταμάτης, Σκορδίλης, Φίλλιος, Αγραβάνης, Ντάνιελς, Τέιλορ, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Ντάγκλας, Παπαδάκης και Λιντς.

To Top