“Πρώτη” στο γυναικείο βόλεϊ με ένα και μοναδικό στόχο: Την επιστροφή στην Α1! (photos)

Την επιστροφή της ομάδας στην Α1 έθεσε ως στόχο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη που ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά με την πρώτη συγκέντωση στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Στόχος όλων είναι η ομάδα να μπορέσει να κερδίσει την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα 100 χρόνια του συλλόγου. “Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ευελπιστώ η φετινή σεζόν να σημάνει την αναγέννηση του τμήματος και εσείς να είστε σε θέση να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στο τεράστιο σωματείο που σας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστείτε. Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον Άρη καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας και καθήκον όλων μας, αλλά κυρίως δικό σας είναι να τα δώσετε όλα ώστε να αγωνιζόμαστε από του χρόνου στην Α1. Ελπίζω να συνειδητοποιήσατε ότι φοράτε ιστορική φανέλα και να ανταποκριθείτε”, επεσήμανε ο Γιώργος Κάρλας, γενικός γραμματέας του ΑΣ Άρη.

Ο Γιώργος Περσιανλής, τεχνικός της ομάδας τόνισε πως “βάσει του υλικού που έχουμε είναι ορατός και εφικτός ο στόχος της ανόδου. Με σοβαρότητα και πολλή δουλειά, η ομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Πιστεύω τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Άρη να συνδυαστούν με την επίτευξη του στόχου μας”.

Στην παρουσίαση το παρών έδωσαν οι Άρης Σαρηγιαννίδης, ο τιμ μάνατζερ, Γιάννης Γιαννάκης και ο υποστηρικτής της προσπάθειας αυτής, Γιάννης Ρεντζεπέρης.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top