Πρώτη συνάντηση για τις κορασίδες και τις νεάνιδες του Άρη (photos)

Το ποδοσφαιρικό τμήμα γυναικών του Άρη δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση των κορασίδων και νεανίδων της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση των γυναικών του Άρη… «Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση και προπόνηση για την νέα χρονιά 2018-2019 των κορασίδων και των νεανίδων του Άρη στις 10/9/2018 στις 17:00-18:30 στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ, στην Θέρμη. Το παρών στην συνάντηση έδωσαν οι νεαρές αθλήτριες του Άρη, ηλικίας 6 ετών και πάνω και αρκετές καινούριες!

Η Άσπα Τσιγγελίδου, η οποία είναι και ποδοσφαιρίστρια του Άρη, έκανε την πρώτη προπόνηση. Η Ρία Κολλήγα, η υπεύθυνη της ακαδημίας του Άρη, ενημέρωσε τους γονείς για την νέα χρονιά, το πρόγραμμα των προπονήσεων και τους αγώνες που θα δώσουν.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με την μπάλα και στο τέλος οικογενειακό διπλό. Επίσης, τα κορίτσια του ΑΡΗ ήταν ξεκούραστα και είχαν πολύ όρεξη για δουλειά. Στο τέλος της προπόνησης στα κορίτσια μίλησε και ο Μερτ Ισπμπιλίρ, ο προπονητής των γυναικών του Άρη!

Οι προπονήσεις και για τις κορασίδες και για τις νεάνιδες, θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή στις 17:00-18:30 στα γήπεδα των ΤΕΦΑΑ, στην Θέρμη.Τέλος, συνεχίζονται ακόμα οι εγγραφές νέων ποδοσφαιριστριών στο τμήμα των κορασίδων και των νεανίδων του Άρη, ηλικίας 6-18.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ελευθερία Κολλήγα στο τηλ. 6946844051. Καλή αρχή κορίτσια με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Δείτε τις 230 συνολικά φωτογραφίες (EΔΩ) από την προπόνηση κορασίδων – νεανίδων, αλλά και από την «πρώτη» των γυναικών στις 20 Αυγούστου:

To Top