ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτη συνέντευξη του Βον: “Μορφή του μπάσκετ ο κόουτς, θ’α αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα”

Η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πει το “ναι” ο Κουάμι Βον, όπως ο ίδιος τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των κίτρινων.

Ο Βον ετοιμάζεται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε στο www.arisbc.gr, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον κόσμο της ομάδας, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν βλέπει την ώρα να φορέσει την φανέλα του Αυτοκράτορα.

«Είμαι ενθουσιασμένος, νιώθω εξαιρετικά που θ’ αγωνιστώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία όπως ο Άρης. Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω δουλειά, να γνωριστώ με τους καινούργιους συμπαίκτες και τους προπονητές μου», σημείωσε αρχικά.

Ο 27χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην Ευρώπη, αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για τον ίδιο, καθώς όπως σημείωσε ο Άρης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του: «Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν βλέπω την ώρα ν’ αγωνιστώ για λογαριασμό του. Οπωσδήποτε πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου.  Έχει προπονητή μια σπουδαία μορφή του μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο κόουτς ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω με την ομάδα».

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικάνος έπαιξε δύο φορές αντίπαλος του Άρη, όντας παίκτης των Σκαϊλάινερς, και κατάφερε να βγει νικητής και τις δύο. Φέτος δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει τους κίτρινους σε νίκες: «Είμαι έτοιμος να οδηγήσω την ομάδα σε νίκες! Έχω υψηλές βλέψεις και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι και ν’ ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας, για να επιτεύξουμε τους στόχους μας».

Τέλος, για τον κόσμο του Άρη και την ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall» ανέφερε: «Θυμάμαι την ατμόσφαιρα του γηπέδου όταν έπαιξα με τους Σκαϊλάινερς ως αντίπαλος του Άρη πέρυσι. Ήταν εξαιρετική. Έχω δει όμως και βιντεάκια με τους φιλάθλους του Άρη στο YouTube και έχω άποψη για την «τρελή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν και ανυπομονώ να την ζήσω».

To Top