«Πρώτη» του Άρη με ανοιχτές τις πόρτες για τον κόσμο!

 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο γήπεδο Χαριλάου! Η μέρα για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς έφτασε για τον Άρη. Το ραντεβού είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης για σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Ήδη με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως οι Θύρες 2 και 7 του γηπέδου θα είναι ανοιχτές για την προσέλευση του κόσμου. Η παρουσία του αναμένεται να αποτελέσει μια κίνηση στήριξης προς την ομάδα και τα νέα παιδιά, αλλά και τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.

Το τελευταίο 48ωρο οι παίκτες του Άρη υποβάλλονται κατά γκρουπ σε εργομετρικές εξετάσεις για την αξιολόγηση της απόδοσής τους στο Εργαστήριο Εργοφυσιολογίας – Εργομετρίας του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα χρησιμοποιηθούν από το τεχνικό επιτελείο του Άρη, έτσι ώστε να σχεδιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εκγύμναση στο στάδιο της προετοιμασίας.

Απών λόγω ενός προσωπικού θέματος θα είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο από την σημερινή πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας σεζόν. Αναμένεται εκτός απροόπτου να έρθει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

Ο Ισπανός ήθελε να παραβρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση των κίτρινων αλλά όπως όλα δείχνουν ένα πρόβλημα δεν θα του επιτρέψει να είναι παρών. Πιθανότατα θα ταξιδέψει για την Ελλάδα την Κυριακή ώστε να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 μ.μ. θα γίνει η επίσημη παρουσίαση και των Χατζηνικολάου, Μούτα, Δράμπη.

To Top