ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πρώτη” του Χίντινκ στη Τσέλσι

Ο Γκους Χίντινκ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση αφού αντικατάστησε τον Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, έχοντας την προσοχή του στραμμένη στους νεαρούς παίκτες.

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Τσέλσι πραγματοποίησε ο Γκους Χίντινκ, ο οποίος ανέλαβε υπηρεσιακός τεχνικός μέχρι το τέλος της σεζόν, έπειτα από την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο 69άχρονος Ολλανδός είναι το μεταβατικό στάδιο για ένα μεγάλο όνομα που είναι ο στόχος του καλοκαιριού, ένα μεγάλο όνομα από τους νέους προπονητές που θεωρούνται οι καλύτεροι στον πλανήτη, όπως οι Σιμεόνε και Γκουαρδιόλα.

Θυμίζουμε πως ο Χίντινκ είναι εργαστεί ως υπηρεσιακός τεχνικός στην Τσέλσι και το 2009, έπειτα από την απόλυση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ανέλαβε τον Φεβρουάριο και το καλοκαίρι προσελήφθη ο Κάρλο Αντσελότι.

Η διοίκηση, εκτός από την εικόνα της ομάδας, είναι απογοητευμένη από τον Μουρίνιο διότι δεν έδωσε ευκαιρίες σε νέους παίκτες από την ακαδημία.

Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ αναμένεται να πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Χίντινκ, όπως και άλλοι νεαροί. Αυτό που θέλει η Τσέλσι είναι να μην χαθούν άλλα σπουδαία ταλέντα, όπως οι Ρομελού Λουκακού και Κέβιν Ντε Μπράινε, οι οποίοι ήταν στον σύλλογο, αλλά πλέον ανήκουν σε Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα.

 

To Top