ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτη φορά βασικός ο Φετφατζίδης: Πήρε πρωτοβουλίες αλλά δεν βοήθησε…

Δεν του… βγήκε του Σάββα Παντελίδη, η έμπνευση να δώσει φανέλα βασικού στον Γιάννη Φετφατζίδη, χθες στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη τον επέλεξε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα, αντί του Νίκο Μαρτίνες, προκειμένου να εκμεταλλευτεί ενδεχομένως και το παραπάνω κίνητρο που θα είχε ο 28χρονος εξτρέμ, παίζοντας απέναντι στην προ λίγων εβδομάδων ομάδα του.

Η εμφάνισή του δεν ήταν αυτή που θα έδινε το κάτι παραπάνω επιθετικά στον Άρη. Αντιθέτως, από την επιθυμία του να δείξει πράγματα, υπερέβαλλε εαυτόν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ο μοιραίος για την ομάδα του.

Ανέλαβε κάποια χτυπήματα φάουλ, τα οποία συνήθως χτυπάει ο Ματίγια, έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα καλό κοντρόλ και να φύγει μόνος απέναντι στον Σα, ενώ στην κορυφαία στιγμή του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, δοκίμασε και πλάσαρε από πλάγια αριστερά με το αριστερό του πόδι, τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, δίχως να βρει στόχο.

Εν συνεχεία έμεινε από δυνάμεις, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου και δικαιολογημένα απόλυτα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

 

To Top