ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτη φορά δέχθηκε 11 τρίποντα μέσα στο Παλέ!

Ο Άρης είναι η ομάδα που αναγκάζει τους αντιπάλους της να σουτάρουν με 27% από το τρίποντο, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση από όλες τις ομάδες της Α1. Χθες η ΑΕΚ τον “πλήγωσε” με αυτόν τον τρόπο, σκοράροντας 11 φορές έξω από τα 6,75μ., τα περισσότερα που έχει βάλει ομάδα μέσα στο Παλέ φέτος!

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ:

– Ο Άρης δέχτηκε 11 τρίποντα από την αντίπαλο του και αυτό είναι αρνητικό ρεκόρ περιόδου γι’ αυτόν ως προς τα παιχνίδια του στη «Nick Galis Hall». Το προηγούμενο ήταν εκείνου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ από τον οποίο είχε δεχτεί 10 τρίποντα.

– Οι «κίτρινοι» σημείωσαν μόλις 24 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο που είναι η δεύτερη χειρότερη φετινός εντός έδρας επίδοση τους καθώς είχαν σημειώσει 19 στο πρώτο ημίχρονο του 4ου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό. Είναι πάντως η χειρότερη εντός έδρας επίδοση δευτέρου ημιχρόνου αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 21 πόντων που σημείωσαν στο ματς της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό.

– Ο Άρης επιβλήθηκε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 15 πόντους. Το παθητικό των 28 πόντων στο πρώτο μέρος είναι η τρίτη καλύτερη φετινή επίδοση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Είχε δεχτεί 24 από τον Αρκαδικό και 26 από την Καβάλα και τον Απόλλωνα στα εντός έδρας παιχνίδια. 28 πόντους είχε δεχτεί στο πρώτο ημίχρονο και των εκτός έδρας αγώνων της με τον Αρκαδικό και τον Απόλλωνα.

– Ανεξαρτήτως του αρνητικού αποτελέσματος είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Άρης έμεινε για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα πλέι οφ μετά από τους δύο με τον Παναθηναϊκό σε μονοψήφιο αριθμό λαθών. Παράλληλα όμως έμεινε επίσης για τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι σε μονοψήφιο αριθμό ασίστ.

To Top