ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτη φορά με έξι Αμερικανούς σε επίσημο παιχνίδι!

Ο Άρης άργησε να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, ο Κιθ Μπένσον ήρθε μόλις προχθές στην ομάδα, όμως σήμερα θα παραταχθεί με έξι ξένους στον πρώτο επίσημο αγώνα του! Μάλιστα για πρώτη φορά θα παίξει με έξι Αμερικανούς στο ρόστερ του.

Ντεμέτρις Μοράντ και Μπρεντ Πέτγουεϊ ήρθαν στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά το ξεκίνημα. Ο πρώτος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας χωρίς προβλήματα, κέρδισε με την απόδοσή του το συμβόλαιο στον Άρη, όμως ο Πέτγουεϊ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και όλα τα φιλικά με εξαίρεση ένα σκάρτο πεντάλεπτο στο φιλικό με τη Μπαλκάν στο Πράβετς. Σήμερα θα είναι στην 12αδα και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο Κάιλ Γουίβερ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία αρχές του Σεπτέμβρη, ο Κουάμι Βον στα μέσα του ίδιου μήνα και επί της ουσίας τώρα αρχίζουν και οι δύο να βρίσκουν τα πατήματά τους μέσα στην ομάδα και να αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ.

Ο Γκάρι Μπελ και ο Κιθ Μπένσον έχουν κάνει κάποιες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, είναι λογικό να βρίσκονται εκτός ρυθμού, αλλά θα είναι διαθέσιμοι σήμερα και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

To Top