ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος βαθμός φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό και τέλος στις τέσσερις συνεχόμενες ήττες

Τρεις νίκες είχε σημειώσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη στη φετινή περίοδο πριν από τη χθεσινή σέντρα, αφού επικράτησε στις δύο συναντήσεις τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εντός έδρας για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs.

Μια ισοπαλία που έβαλε τέλος στο σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα πλέι οφ.

Την περσινή περίοδο, ο Άρης είχε πάρει ισοπαλία 2-2 στο στάδιο Καραϊσκάκης για τα Stoiximan Super League Playoffs και είχε επικρατήσει στην έδρα του με 2-1.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός επικράτησε και στα τέσσερα παιχνίδια τους μέσα στη χρονιά ήταν τη σεζόν 2019-20 και αυτή η τετράδα με νίκες ήταν μέρος του τελευταίου μεγάλου σερί απέναντι στους κιτρινόμαυρους, όπου είχαν δέκα διαδοχικές νίκες εντός και εκτός έδρας.

Στις τελευταίες έντεκα αναμετρήσεις τους υπάρχουν μόλις δύο νίκες φιλοξενούμενων και αυτές τις έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση για τα Super League Playoffs του 2021-22 με 1-0 και στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος με 2-1.

Στις πέντε αναμετρήσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες με αυτή τη μορφή των Playoffs, ο Άρης έχει επικρατήσει μια φορά, ο Ολυμπιακός δύο και υπάρχουν δυο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1.

To Top