Πρώτος και καλύτερος με τριάρα ο Ιωνικός του Σπανού στα πλέι άουτ (video)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ιωνικός του Δημήτρη Σπανού, που επιβλήθηκε 3-1 του Παναιτωλικού στη Νίκαια, παραμένοντας αήττητος και προσπερνώντας τον ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts της Super League 1.

Αξιοσημείωτη η επιστροφή του Γιώργου Λιάβα στην δράση, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να περνά στο ματς στα τελευταία λεπτά και να παίρνει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2021 – και δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Στην 5η θέση των playouts τερμάτισαν οι Αγρινιώτες, που έχουν μπροστά τους και την εκδίκαση της υπόθεσης χειραγώγησης αγώνα.

Πιστός στο 5-3-2 έμεινε ο Δημήτρης Σπανός, με Χριστοδουλή (που έκανε ντεμπούτο) στο τέρμα και Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες στο κέντρο της άμυνας, Βαλεριάνο-Μύγα στα άκρα και Κάνιας, Ντάλσιο, Πογκοσιάν πίσω από τους Λένις, Τουράμ.

Ο δε Γιάννης Αναστασίου επέλεξε 4-5-1, με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια και τους Αποστολάκη, Λάρσον, Κορέλιους, Περέιρα στην άμυνα. Στο κέντρο επιλέχτηκαν οι Αντούνες, Νταγκό, Φλόρες, Ντουάρτε και Μόρσεϊ, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Βέργο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χριστοδουλής, Μύγας (90’ Γκοτσούλιας), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος (90’ Κιάκος), Κάνιας, Ντάλσιο, Πογκοσιάν (61’ Μάντζης), Λένις (90’ Καμπράλ), Τουράμ (84’ Πλατέλλας).

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (89’ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Περέιρα, Ντουάρτε (83’ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (89’ Μπαρμπόσα), Φλόρες (83’ Λιάβας), Αντούνες, Νταγκό (46’ Καρέλης), Βέργος.

 

To Top