Πρώτος και στην Ευρώπη σε αποβολές!

Πρωτιά με… διαφορά για τους «κίτρινους» στη σχετική λίστα των αποβολών, μεταξύ όλων των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

«Οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια». Εν προκειμένω για την αντιμετώπιση που έχουν φέτος, οι «κίτρινοι» από τη διαιτησία και κατά πόσο οι διαμαρτυρίες τους, έχουν… βάση. Το λοιπόν; Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 13 (!) φορές έχουν δει φέτος οι «κίτρινοι» παίκτη τους να αποβάλλεται από τον διαιτητή, όπερ μεταφράζεται σε σχεδόν μία αποβολή ανά δύο παιχνίδια! Περιττό να αναφερθεί ότι ο Άρης είναι πρώτος με… διαφορά στη σχετική λίστα των αποβολών στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους ΠΑΟΚ και Βέροια, να ακολουθούν.

Ίσως αυτό σε μερικούς, να μην λέει τίποτα. Το ότι όμως, ο Άρης είναι πρώτος στη σχετική λίστα, μεταξύ όλων (!) των ομάδων των πρωταθλημάτων που έχουν εκπροσώπηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (53 χώρες-μέλη της UEFA για όσους δεν το γνωρίζουν), λέει πάρα πολλά. Οι «κίτρινοι» είναι με… διαφορά μάλιστα, μπροστά από ομάδες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα, τα οποία παραδοσιακά θεωρούνται πιο «σκληρά» ή πιο «βρώμικα». Μπροστά από ομάδες, όπως η Αταλάντα από την Ιταλία, η Σεβίλλη και η Σαραγόσα από την Ισπανία, η Ουνιβερσιτατέα από τη Ρουμανία, που ακολουθούν με 11 αποβολές, αλλά και η παλιά γνώριμη του Άρη, η Γιαγκελόνια του Μπιάλιστοκ από την Πολωνία, που βρίσκεται παρακάτω στη σχετική λίστα, μετρώντας 10 κόκκινες κάρτες.

Όποιος εξακολουθεί να διατηρεί αμφιβολίες και δεν πείθεται εύκολα, αρκεί μια ματιά στην παρακάτω κάρτα, που «λέει την αλήθεια» σχετικά με τις ομάδες και τις αποβολές. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του αλλά το ερώτημα «μήπως τελικά ο Άρης έχει δίκιο να φωνάζει» εγείρεται πιο έντονα από ποτέ… Γιατί ακόμη και ορισμένες από τις αποβολές για τους «κίτρινους» να ήταν δίκαιες και στοιχειοθετημένες, το να βρίσκονται στην πρώτη θέση στη σχετική λίστα, σε ολόκληρη την Ευρώπη, ασφαλώς πρέπει να προβληματίσει…

ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟΒΟΛΕΣ

ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 13
ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ 11
ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ 11
ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΙΣΠΑΝΙΑ 11
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 11
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ 10
ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 10
ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ 10
ΚΑΡΜΑΡΘΕΝ ΟΥΑΛΙΑ 9
ΜΟΝΣ ΒΕΛΓΙΟ 9
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 9
ΠΕΣΚΑΡΑ ΙΤΑΛΙΑ 9
ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΒΙΒ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 8
ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 8
ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ 8
ΑΛΚΜΑΑΡ ΟΛΛΑΝΔΙΑ 8
ΠΕΣΤΣΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑ 8
ΚΟΡΤΡΑΪΚ ΒΕΛΓΙΟ 8
ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΥΣΤΡΙΑ 8
ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ ΑΥΣΤΡΙΑ 8
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ 8
ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΙΣΠΑΝΙΑ 8

Πηγή: metrosport.gr

To Top