ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος “σταθμός” ο Άρης για τα επιμορφωτικά σεμινάρια της Superleague

Άρχισαν τα επιμορφωτικά σεμινάρια του Mediterranean College και της Super League σε τμήματα Υποδομής των ομάδων της κορυφαίας επαγγελματικής διασυλλογικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της χώρας μας, με πρώτο σταθμό τα τμήματα Υποδομής του Άρη. Ανάλογα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα και στα τμήματα Υποδομής άλλων ΠΑΕ της Super League.

Οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές του Άρη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τα προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρει το Mediterranean College, ο εκπαιδευτικός Συνεργάτης της Super League στα τμήματα Υποδομής, καθώς και για τις υποτροφίες, αλλά και τις σημαντικές εκπτώσεις που παρέχει το Mediterranean College.

Tο Mediterranean College είναι εκπαιδευτικός Συνεργάτης και Χορηγός των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ19, Κ17 και Κ15 της Super League για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Ο υπεύθυνος Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομής της Super League Κώστας Κουριώτης, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Σήμερα θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την ακαδημαϊκή σας εξέλιξη, τις επιλογές που έχετε, καθώς και τις ευκαιρίες που παρέχει η φοίτησή σας στο Mediterranean College.

Μέσα από τα προγράμματα σπουδών, τις σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα, αλλά και τις υποτροφίες που παρέχει το Mediterranean College, αποκλειστικά μέσω της Super League, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής ενημερωτικής συνάντησης, θα έχετε αποκτήσει μια συνολική εικόνα για το πλήρες πακέτο σπουδών.

Πολλοί πιστεύουν ότι η ποδοσφαιρική καριέρα, στα πρώτα βήματα της οποίας βαδίζετε κι εσείς, αποτελεί λύση για όλη σας τη ζωή.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Όπως γνωρίζετε κι εσείς πολύ καλά, η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή έχει ημερομηνία λήξης.

Δε θα αναφερθώ καν σε περιπτώσεις τραυματισμών, λανθασμένων επιλογών ή ατυχίας.

Έτσι, θα πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας το plan B , δηλαδή ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Εδώ ακριβώς έρχεται η Super League με το Mediterranean College:

Ανάμεσα στους σκοπούς του θεσμικού φορέα της κορυφαίας επαγγελματικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, είναι η κατάρτιση, η υλοποίηση εκπαιδευτικών και ενημερωτικών προγραμμάτων για τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League και τα στελέχη αυτών.

Θα πω με απλά λόγια ότι το Plan B σας θα πρέπει να «τρέχει» παράλληλα με την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Έτσι, θα εφοδιαστείτε με όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σας φανούν χρήσιμα στη ζωή σας, τις γνώσεις, την επιμόρφωση και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει το Mediterranean College.

Φροντίστε τους εαυτούς σας, σκεφτείτε το μέλλον και εμείς στη Super League θα είμαστε δίπλα σας, μαζί με τον εκπαιδευτικό μας συνεργάτη, το Mediterranean College.”

To Top