ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο γκολ ο Γιουνές, 0-1 ο Άρης στην Ξάνθη!

Με τον Χαμζά Γιουνές να σκοράρει για πρώτη φορά, ο Άρης έφυγε με νίκη (0-1) από την Ξάνθη, στο έκτο φετινό φιλικό της προετοιμασίας του. Μεγάλος πρωταγωνιστής -και πάλι- ο κόσμος, καθώς περισσότεροι από 350 φίλοι του Άρη, δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα στα Πηγάδια!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΡΕΡΑ

Με αλλαγές συγκριτικά με τον προηγούμενο φιλικό αγώνα, κόντρα στην Λάρισα, παρέταξε σήμερα την ομάδα του, ο Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός, έχοντας την ίδια φιλοσοφία και επιλέγοντας για μία ακόμα φορά, επέλεξε τον Μπάμπη Παυλίδη για το δεξί άκρο της επίθεσης, διατηρώντας τον Ματέο Γκαρσία στο αριστερό. Στην κορυφή αυτή τη φορά αγωνίστηκε από το ξεκίνημα, ο Χαμζά Γιουνές, για πρώτη φορά στη φυσική του θέση. Αλλαγές υπήρξαν και στην άμυνα, με τους Άλεξ Μενέντεθ (αριστερό άκρο) και Ούγκο Σόουζα (κέντρο) να παίρνουν φανέλες βασικών, αντί των Γιώργου Βαλεριάνου και Γιώργου Δεληζήση.

ΜΕΤΡΙΟΣ, ΑΛΛΑ… ΓΚΟΛ!

Πρώτη καλή ευκαιρία στο 6΄με ένα σουτ του Καμαρά, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουέστα. Οι παίκτες του Πάκο Ερέρα είχαν μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, επιτρέποντας στην Ξάνθη να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Μετά το 20΄οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν ρυθμό, άρχισαν να κυκλοφορούν σωστά την μπάλα, για πρώτη φορά στο ματς. Καθυστέρησαν όμως για να καταγράψουν την πρώτη τους τελική που έγινε στο 34΄ με ένα σουτ του Παυλίδη, παρότι δεν βρήκε εστία. Εν τέλει παρά την μέτρια έως κακή του εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης πήρε το προβάδισμα με τον Χαμζά Γιουνές, ο οποίος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από φάση διαρκείας σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της Ξάνθης για το 0-1!

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης είχε στο ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα, η Ξάνθη όμως την πρώτη ευκαιρία για γκολ.  Στο 55΄με κεφαλιά του Κάστρο, που κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Αναγνωστόπουλου. Τρία λεπτά μετά μία ακόμα ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Ντε Λούκας να σουτάρει και στη γραμμή να απομακρύνουν οι παίκτες του Άρη! Στο 70΄η επόμενη ευκαιρία για την Ξάνθη. Στο 70′ σουτ του Γέντρισεκ, στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου! Οι πολλές αλλαγές που έγιναν από εκεί κι έπειτα, δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος για τον Άρη.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας (40’ Μελιόπουλος), Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Κάστρο και Μπουλά(81’ Φασίδης)

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα(46’ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης(76’ Κωνσταντινίδης), Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μπάσα(76’ Βαλεριάνος), Μενέντεθ(76’ Δεληζήσης), Κολάσο, Ματέο Γκαρσία(88’ Διαμαντόπουλος), Παυλίδης(82’ Μιλούνοβιτς), Ιντζόγλου(68’ Ματίγια), Γιουνές(46’ Ναζλίδης).

 

 

 

 

 

 

 

 

To Top