Πρώτο δυνατό φιλικό με την Ισπανία για την Εθνική

Με αρκετές απουσίες αλλά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της θα αγωνιστεί σήμερα (19:00, ΕΡΤ) η Εθνική απέναντι στην Ισπανία στο ΟΑΚΑ.

Το “συγκρότημα” του Δημήτρη Ιτούδη θα δώσει το πρώτο δυνατό φιλικό ενόψει Eurobasket, με τους φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να δουν τα πρώτα δείγματα γραφής από τη νέα version της «γαλανόλευκης» και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Δεν ισχύει το ίδιο για τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ, θυμίζουμε, το τεχνικό επιτελείο «έκοψε» τους νεαρούς Άλεξ Αντετοκούνμπο, Γιώργο Τανούλη, Όμηρο Νετζήπογλου και Λευτέρη Μαντζούκα.

Έτσι, οι 16 διαθέσιμοι παίκτες για τον Δημήτρη Ιτούδη είναι οι: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Ντόρσει, Λαρεντζάκης, Κασελάκης, Γόντικας, Κουζέλογλου, Αγραβάνης, Χουγκάζ, Μποχωρίδης, Λούντζης και Μωραίτης.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει ξανά την Ισπανία μεθαύριο (11/8, 20:30), σε ματς που θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη, ενώ σε λίγες μέρες θα παίξει και στο «Ακρόπολις».

To Top