ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο θέμα στη Βουλγαρία το φιλικό Μπότεφ-Άρη στη μνήμη του Τόσκο (video)

Πρώτο θέμα στα Μέσα Ενημέρωσης της Βουλγαρίας παραμένει το φιλικό που διεξήχθη ανάμεσα στον Άρη και τη Μπότεφ στη μνήμη του Τόσκο.

Η ιστοσελίδα, αλλά και το κανάλι Euronews της γειτονικής χώρας φιλοξενούν εκτενές ρεπορτάζ για το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την Μπότεφ, εξηγώντας τους λόγους για το οποίο διεξήχθη.

Αναλυτικότερα το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει:

“Η Μπότεφ (Πλόβντιβ) νίκησε 1-0 τον Άρη Θεσσαλονίκης σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο αγώνας με την ελληνική ομάδα διοργανώθηκε στη μνήμη του υποστηρικτή της Μπότεφ, Τόσκο Μποζατζίσκι, ο οποίος σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγα χρόνια μετά από καυγά με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες βγήκαν με ειδικές φανέλες με το πρόσωπο του Τόσκο και στη συνέχεια οπαδοί και ποδοσφαιριστές κατέθεσαν λουλούδια σε ένα ειδικό μνημείο. Ο Μάρτιν Σέκουλιτς σημείωσε το μοναδικό γκολ στο ματς στο 17ο λεπτό, το οποίο είναι και το πρώτο της Μπότεφ σε εντός έδρας αγώνα μετά την επιστροφή της ομάδας στο νεόδμητο γήπεδο του συλλόγου «Χρίστο Μπότεφ».

Το παιχνίδι διέκοψε ο διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ στο 12ο λεπτό, ώστε οι γηπεδούχοι να αποτίσουν και πάλι φόρο τιμής στον Τόσκο. Διάλειμμα υπήρξε και στο 19’ όταν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έκαναν το ίδιο για τον φίλο της ομάδας Άλκη.”

To Top