ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτο θετικό της κλήρωσης του Άρη, γλίτωσε τα δύσκολα ταξίδια!

Ανεξαρτήτως της ποιότητας των αντιπάλων, που ούτως ή άλλων είναι δυνατοί, γιατί το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό και στο φετινό Γιούροκαπ, το πρώτο θετικό στοιχείο για τον Άρη είναι ότι απέφυγε τα πολλά δύσκολα ταξίδια, κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της χρονιάς.

Οι κίτρινοι παίζουν με ομάδες που οι έδρες τους είναι σε ιδιαίτερα προσβάσιμες πόλεις από τη Θεσσαλονίκη. Αν εξαιρέσει κανείς το μεγάλο ταξίδι στο Καζάν, το οποίο ίσως μπορεί να “απλοποιηθεί” καθώς υπάρχει πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης, οι υπόλοιποι προορισμοί του Άρη δεν είναι δύσκολοι. Στη Τραπεζούντα θα πάει η ομάδα μέσω Κωνσταντινούπολης, στο Μπαντιρμά (έδρα της Μπάνβιτ) πάλι μέσω Κωνσταντινούπολης και μετά υπάρχει φέρι μπόουτ δύο ωρών, στο Βουκουρέστι υπάρχει απευθείας πτήση και στη Ποντγκόριτσα (έδρα της Μπούντουτσνοστ) μέσω Βελιγραδίου.

Τα εύκολα ταξίδια είναι στοιχείο που βοηθάει την καλύτερη πορεία της ομάδας με τους διπλούς αγώνες, γιατί περιορίζεται η ταλαιπωρία, κάτι που συνήθως παίζει ρόλο, κυρίως στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

To Top